Hej! Vi er bornerups

Og vi har fart på, på den rolige måde. Her møder du dygtige og joviale hoveder, der leverer fremsynede og innovative løsninger på kompetent, saglig og ydmyg vis.

IT som alle kan forstå

Vi har fokus på, hvordan jeres hverdag kan blive fri for manuelle og sløve arbejdsgange, så jeres ressourcetunge mandetimer kan bruges mere værdifuldt. Rådgivningen giver vi i et sprog, som alle kan forstå – så I aldrig bliver i tvivl om, hvad I betaler for. Vi arbejder 100% cloud-only, så du altid har de nyeste versioner af Microsofts produkter.

Sådan arbejder vi

Altid én løsningsansvarlig

  • Når vi starter op på et projekt, får I altid én løsningsansvarlig som sikrer, at jeres ønsker og behov bliver grebet og implementeret hele vejen rundt
  • Når projektet er afsluttet, beholder I den samme løsningsansvarlige internt i Bornerups, så I altid taler med én, der kender jeres forretning.

Medarbejdere, der er dedikeret til dig

  • I får et fast projektteam af dedikerede medarbejdere, der kun arbejder på jeres opgave.
  • I vil møde de samme ansigter gennem hele projektet

Projektstatus hver uge

  • Vi holder et kort statusmøde hver uge, mens projektet er i gang. På den måde har I altid overblik over, hvor langt vi er.
  • Når projektet er afsluttes inviteres I hvert halve år til gratis sparringsmøder, hvor vi sparrer om jeres nuværende løsning.

Vi er Cloud-only

Fremtiden er i skyen, så det er vi også. Det er mere sikkert. hurtigere og giver dig adgang til produkter, der altid er opdateret.

Vil du arbejde sammen med os?

Hos Bornerups møder du en fremsynet arbejdskultur med stor frihed og stort ansvar. Her er god mulighed for at arbejde hjemmefra og på skæve tidspunkter, og på vores kontor booker man et skrivebord fra dag til dag, hvis man vil ind og sidde med sine kolleger.

Vi har masser af specialistviden og gå-på-mod i at udvikle nye løsninger, så du vil møde store, faglige ambitioner og hele tiden blive udfordret på at lande de allerbedste løsninger.

Og så har vi det sjovt i et sammentømret hold, hvor der er plads til alle.

Vi tilbyder

Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et åbent kontormiljø, hvor man selv vælger, hvornår man vil komme og gå.

God sundhedsforsikring

 Et sammentømret hold af gode kollegaer, som kommer hinanden ved, bl.a. ved hyppige arrangementer både med og uden partner og børn.