Fjern manuelle arbejdsgange og få mere tid til det, der skaber værdi i jeres organisation

Til virksomheder i SMV-segmentet, der ønsker at skifte tunge, manuelle processer ud med en cloudbaseret IT-løsning, der fremtidssikrer forretningen.

IT gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde

IT har så stor betydning i hverdagen, at det er en tillidserklæring overhovedet at vælge IT-leverandør.

Vi lover et roligt samarbejde med fart på. Vi er dygtige og joviale hoveder, der leverer de mest fremsynede og innovative løsninger på kompetent, saglig og ydmyg vis. Vi har arbejdet med IT i 30 år og bruger vores enorme know-how på tværs af brancher til at innovere vores løsninger til gavn for vores kunder.

 

Kan du nikke til én af de her?

I har et forældet IT-system, der ikke kan snakke sammen med det, I har brug for?

Det kan blive kritisk for jeres forretning, hvis jeres IT-system holder jer bundet fra at integrere nye værktøjer, 3. parts produkter og andres features i jeres interne arbejdsgange. 

I bliver frustrerede over tunge, manuelle arbejdsopgaver?

En computer burde løse den her opgave, tænker du måske, når medarbejderne sidder fast i tunge, manuelle arbejdsopgaver, som kalder på automatik. Lad os løse det!

I ønsker at optimere jeres arbejdsgange?

At skifte lang tid ud med klog tid er faktisk én af de bedste gevinster, når man skifter den gamle IT-løsning ud med noget, der faktisk understøtter ens hverdag – både for virksomheden og den enkelte medarbejder

Microsoft Business Central fra bornerups
giver jer:

  • En 100% cloudbaseret løsning, der sikrer fleksibilitet, færre driftsomkostninger og løbende opdateringer til den nyeste version
  • Mulighed for at automatisere centrale og afgørende forretningsprocesser
  • Dataoverblik, der giver mulighed for at træffe databaserede og fremtidssikrede beslutninger
  • Mulighed for øget produktivitet
  • Flere automatiserede arbejdsgange, der giver mere overskud i hverdagen. Både for den enkelte medarbejder, afdeling og direktion

Hos bornerups gør vi vores kunder klar til fremtiden

Vi vil spare jer for bøvl og langsomme arbejdsgange og levere de bedste, tilpassede virksomhedsløsninger, der understøtter fremtidig udvikling og succes.

Vi har fokus på at udfordre jeres nuværende flows og stille skarpt på, hvordan vi kan gøre tingene mere effektivt ved hjælp af teknologi og digitalisering.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden